donderdag 15 oktober 2009

Dwytter sketch 3

Het is weer donderdag, dus weer DWYT- ter tijd! En dus wordt het weer tijd om je restenbak op tafel te zetten, en er de nodige kaartjes mee te maken.
Deze week werd de sketch verzorgd door Alice:

Thursday again, so it's DWYT-ter Time! Time for making cards with all your leftovers....
This time, the sketch was made by Alice.

En dit is dus de kaart die ik ermee gemaakt heb. Tja, mijn restjes van dit papier van MME, was niet zo heel veel meer, maar precies genoeg om er een hele kaart mee te maken. Al was het wel passen en meten.....

This is the card I made with this great sketch. I used some scraps from MME, and finally finished to make 1 card with it, although it was difficult because it wasn't much leftovers... But I made it, and I really loved how it came together...

Uiteraard moesten wij als designteam van dit leuke blog, de stempels van Stampin'Up! gebruiken. Nou dat is geen straf hoor, het is gewoon elke keer weer een keus maken welke stempels te gebruiken. Deze set die ik gebruikt heb heet Touch of Nature en is helaas ook weer een retired setje... Maar oh zo leuk om te gebruiken. De randpons die ik hier gebruikt heb, is ook van SU.

Of couse we, the designteam of this great challengeblog, had to use stamps from Stampin'Up!, but that is no problem. I really love their stamps. This time I used a retired set, called Touch of Nature. The border puch is also from SU.


Stamps: SU
Paper: My Minds Eye
Ink: SU dye inkt Night of Navy, Old Olive
Accessories: lint, pons SU, bloemetjes, brads
Photobucket

3 opmerkingen:

Erna zei

Wow, wat een mooi kaartje is dit geworden Nina!!

Je@net zei

Wat een ontzettend mooi kaartje is dit Nina!!

Krista Driessen zei

Wat heb je weer een gave kaart gemaakt !!! Deze is zeker Nina-waardig ;-0