zondag 12 december 2010

Kerstkaart gemaakt van een koffiefilter

Ik kwam afgelopen week toch een leuke blog tegen Cooking with the Cricut. Alhoewel ik geen cricut heb, maar een Cougar, kan ik de ideetjes altijd wel gebruiken. Toevallig zijn ze nu bezig met de 25 days of Cricut. Met elke dag dus ook een freebie. Aangezien deze in verschillende formaten geleverd worden ( svg, ai, dxf, eps, gsd, knk, mtc en wpc) is het eigenlijk voor elke snijmachine te gebruiken. Dus ook voor een Silhouette/Craftrobo en dus ook de Cougar.

Afgelopen week hadden ze dus een hele leuke freebie van een pinguin. Nou die moest ik dus hebben want na de olifant, is de pinguin toch absoluut nummer 2!
En dit zijn dan dus de kaarten die ik ermee gemaakt heb. 


Voor de basis van de kaart, heb ik een koffiefilter gescand, en er een snijpatroon van gemaakt. Deze daarna uitgesneden uit cardstock en een transparant. Deze zijn met een strookje cardstock aan elkaar bevestigd. Op de transparant is met een Hero Arts sneeuwvlok stempel een aantal sneeuwvlokken gestempeld. Vond in mijn voorraadje papier ook nog heel leuk pinguinen kerstpapier, dus de keus was snel gemaakt.....
Hier nog een close-up van de pinguin: Photobucket

3 opmerkingen:

Tineke zei

Hoi Nina,

Ze zijn weer heel erg leuk geworden, en de site die je doorgaf is ook zeker de moeite van het bekijken waard!

jolande zei

Hoi Nina,

Ja hij is leuk...een heel bruikbaar idee en bedankt voor de tip.

Groetjes Jolande

jolan zei

Thx voor deze leuke kaart Nina.
Hij was toppie.
xxx Jolan