donderdag 8 augustus 2013

Winter in de zomer.....

Ja je leest het goed... Mijn eerste winterse kaart is een feit.
Gelukkig dat het nu niet meer zo warm is, anders verklaren jullie me helemaal voor gek... :-)

Maar ja, de nieuwe herfst-wintercatalogus van Stampin' Up!® is bijna een feit. Vanaf 1 september is deze te bewonderen, en alles leuks te bestellen.
Gelukkig kon ik al wat pre-orderen om er al wat mee te maken.. en om jullie dus alvast nieuwsgierig te maken. Hoop dat dat gelukt is met deze kaart......


De kaart is gemaakt uit een transparante sheet, welke geembosd is met de Northern Flurry embossingmal. De vlaggen op de kaart zijn gemaakt van stroken Marina Mist cardstock. Deze zijn bestempeld met de Dictionary achtergrondstempel. Deze stempel is echt super, zeker als je van achtergrondstempels houdt... Nog een strook van vellum als vlag, voor wat meer diepte.
De sneeuwvlok bestaat uit 3 lagen.
Eerste laag is een grote sneeuwvlok, gestempeld met witte inkt, op Marina Mist cardstock. De 2e laag, is gestempeld met witte inkt, op vellum, en de derde laag, is een scallop rondje, welke afgewerkt is met een parel.

De sneeuwvlokken stempelset is een nieuwe set, die dadelijk in de herfst-winter catalogus staat. Deze kun je als set kopen, samen met de bijpassende framelits. Echt super gemakkelijk in het gebruik, zeker als je ook nog het Magnetic Platform gebruikt voor je Bigshot....

Groetjes en bedankt voor het kijken.

Photobucket


Geen opmerkingen: